servire Clienţi

Cum cumpăr

 

Procesul de cumpărare este simplu şi intuitiv, urmând aceeaşi paşi întâlniţi în majoritatea librăriilor virtuale.

 • Alege să vizualizezi produsele dorite pe categorii (noutăţi editoriale, promoţii, psihologie, relaţii, etc.) sau caută produsul dorit după titlu sau autor. Poţi adăuga produsul dorit direct în coşul de cumpărături făcând clic pe  (pictograma din dreapta) sau poţi face clic pe un anumit produs pentru a vedea mai multe detalii despre el – caz în care îl poţi comanda făcând clic pe pictograma coşului de cumpărături din respectiva fereastră.
 • Indiferent de câte ori vei face clic pe pictograma coşului de cumpărături , respectivul produs va apărea doar cu o bucată în coş. Vei putea modifica numărul de bucăţi dacă vizualizezi coşul de cumpărături.
 • Poţi vedea oricând ce produse ai pus deja în coşul de cumpărături făcând clic pe butonul Checkout. Acest link se află în partea din dreapta sus a oricărei ferestre ai şi în stânga lui poţi vedea în paranteză câte produse ai pus deja în coş.
 • Când vizualizezi conţinutul coşului de cumpărături, poţi şterge produse din el sau modifica numărul de bucăţi comandate. În permanenţă ai jos în stânga totalul în RON, EURO şi USD. Dacă ai modificat numărul de bucăţi fă clic pe butonul roşu cu săgeată modifica de lângă pentru a actualiza datele. Dacă faci clic pe butonul de anulare produs sterge acesta va fi scos din coş. Te poţi întoarce oricând la cumpărături să adaugi noi produse făcând clic pe .
 • Când ai decis să finalizezi cumpărăturile, fă clic pe linkul Coşul meu (2 cărţi) Checkout, dacă eşti într-o fereastră de vizualizare produse, după care fă clic pe butonul .
 • Comanda propriu-zisă se face în 3 etape, fiecare în fereastra ei:
  • În prima etapă introduci DATELE DE FACTURARE (şi de livrare, dacă diferă), modalitatea de plată şi modalitatea de livrare dorite.
  • În a doua etapă CONFIRMI COMANDA ai rezumatul datelor introduse: produsele şi cantităţile comandate, totalul de plată, datele de facturare şi livrare şi modalitatea de livrare. Aici poţi să te întorci înapoi să modifici datele făcând clic pe butonul  din stânga jos sau, dacă totul este cum ai dorit, poţi finaliza comanda făcând clic pe butonul  din dreapta jos.
  • În etapa a treia COMANDA ESTE FINALIZATĂ. Vezi încă o dată detaliile comenzii pe care le poţi tipări făcând clic pe linkul print window din dreapta sus. Vei primi o copie a comenzii la adresa de email introdusă. Operatorul nostru de la relaţii clienţi îţi va confirma prin email sau telefonic livrarea comenzi.

Dacă ai şi alte întrebări ne poţi contacta în orice zi lucrătoare, între orele 9-17, ora României, prin:

Tel.verde 0800.800.016 (apel gratuit)
Telefon  0264-420.025 (nr.de telefon obişnuit)
Fax 0264-420 104 (nr. dedicat de fax)
email servireClienti@peregrinul.ro

Îţi mulţumim că vrei să comanzi de la noi.